Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wat u van Pamela Stibbe als arbeidsmediator mag verwachten

Een (dreigend) arbeidsconflict? Of (langdurig) ziekteverzuim waar een conflict dreigt of al bestaat? Laat het niet te lang doorlopen, maar ga het gesprek aan door middel van arbeidsmediation. Als ervaren mediator, ga ik samen op zoek naar een werkbare oplossing voor alle partijen. Liefst door te bemiddelen, maar als het moet door te procederen. Ik maak zaken bespreekbaar en begeleid jullie naar jullie eigen oplossingen. Zo help ik in een kort tijdsbestek geschillen op te lossen en een goede basis te leggen voor een constructieve toekomst. Zegt u ook ‘ja’ tegen mediation? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak kennis met Pamela Stibbe

Daadkrachtig en betrokken adviseer ik al meer dan 20 jaar werkgevers of werknemers bij een geschil. Sinds 2016 werk ik naast advocaat arbeidsrecht ook als arbeidsmediator. Vaak kunnen arbeidsconflicten beter onderling opgelost worden, zonder juridische strijd en buiten de rechter om.
Ik ben lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA), de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Waarom mediation een betere keuze is

Het doel van mediation is gezamenlijk een oplossing vinden waar alle partijen zich in kunnen vinden. Deze oplossingen dragen jullie zelf aan, als mediator faciliteer ik onafhankelijk en onpartijdig dit proces. Het voordeel is dat dit sneller en gunstiger verloopt dan bij een juridische procedure waarbij de rechter de oplossing oplegt. Doordat je samen inspraak hebt, ontstaat er sneller een werkbare toekomst voor alle partijen. En het scheelt vaak een hoop stress. Besluiten partijen dat het beter is de arbeidsrelatie te beëindigen? Dan begeleid ik ook de exit-mediation.

Vrijblijvende afspraak met Pamela Stibbe

Loopt u tegen een (dreigend) arbeidsconflict aan? En wilt dit conflict snel en constructief oplossen zonder juridische strijd? Bent u gevestigd in de regio Amsterdam? En wilt u aan de slag met arbeidsmediation om het arbeidsconflict op te lossen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.